onsdag 31. mars 2010

En snartur på Smøla

Min påskeferie er veldig kort i år, det ble derfor en snartur på Smøla sammen med Hilda. Der møtte vi også Monika Frisvold Vågan. Det ble mye kjøring frem og tilbake, eller skal vi si rundt og rundt... Det første vi fikk se var en ravn som satt i veikanten på Frostadheia. Når vi kom inntil den fikk vi se en voksen havørn sitte i grøfta og spise på en hare...


Den fløy selvfølgelig med en gang vi stoppet bilen....



Det var mye havørn å se, men de var også vanskelige å komme innpå.

Nede i fjæra lå store isflak! Det føltes litt arktisk ut!


Spennende linjer i isen!

Heiloen hadde ankommet Smøla, men også disse var svært vanskelige å komme innpå...



Sangsvaner i hopetall!

Det begynte å regne utpå ettermiddagen. Sjøorren brydde seg nok ikke om det, men vi satt kursen til hytta. En koselig tur, synd vi ikke fikk mer tid sammen med Monika og Wigdis...

post signature

søndag 28. mars 2010

Tåkehav!

Disen lå tykt i skogen på lørdag morgen... Målet var å finne spor etter skogsfugl for å kanskje komme over ei spillmyr. Vi så lite spor i området etter fugl, men dette er helt klart hjortens dagligstue!

Det var ekstremt tungt føre med råtten og blaut snø... det var uansett lettere å være fuglehund enn menneske! Å være fotograf var heller ikke enkelt i det klissvåte været!


Vi får ta turen senere i vår når snøen har forsvunnet!

God Påske!

post signature

tirsdag 16. mars 2010

Jaktprøven på Smøla!



I helga var det jaktprøve på Smøla. Raizas første deltagelse. Se mer her om du vil: Fotojakt.com

Det var et forrykende vintervær! Denne helga håper vi på å få til en date med hønsehauken igjen, den er observert på åtet! Det har de siste døgnene kommet masse snø, skal man koste av åtet?

post signature